A villamoson vette el a pénzét

2019. 10. 16., sze - 07:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök keresik az ismeretlen férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/3318/2019. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. október 4-én 6 óra 15 perc körül felszállt a 4-6-os villamosra és ott a későbbi sértettel szembe leült. Miután a fiatal fiút megszólította az elkövető, erőszakosan pénzt kért tőle és megfenyegette, hogy bántani fogja, ha nem ad neki. A fiú odaadta a pénztárcáját, amiből a férfi pénzt vett ki, majd a sértett a Nyugati pályaudvarnál leszállt a villamosról és értesítette a rendőrséget.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.