Aki felismeri, jelentkezzen!

2019. 09. 30., h - 12:37
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopásból származó ékszerek tulajdonosait keresik a szekszárdi rendőrök.

A Szekszárdi Rendőrkapitányág Bűnügyi Osztálya folytat büntetőeljárást 17010/590/2019. bűnügyi számon egy betöréses lopássorozat elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy társasággal szemben. A nyomozás adatai szerint az elmúlt időszakban az elkövetők az ország számos településén követtek el betöréses lopást, többek között oly módon, hogy az ingatlanok nyílászáróinak szúnyoghálóit átvágták, és így jutottak be a lakásokba. A betörőket az egyenruhások elfogták, közülük többen letartóztatásban vannak. Az eljárás során számos ékszert, aranyórát és egyéb tárgyakat foglaltak le munkatársaink.

A szekszárdi rendőrök várják azok jelentkezését, akik felismerik a képen látható ékszereket, melyeket tőlük az elmúlt időszakban loptak el.  Az értékekről készült képek a galériában láthatóak.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki információval rendelkezik az ékszerekről, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 36-25-ös melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.