Amíg a tulajdonos vásárolt, feltörték az autóját

2019. 09. 18., sze - 13:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik az elkövetőt és feltételezett társát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1919/2019. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Egy kőbányai bevásárlóközpont parkolójában hagyta gépkocsiját 2019. augusztus 9-én 14 órakor egy férfi. Miután leparkolt, lezárta az autót és elindult vásárolni. Amikor visszatért a parkolóba kinyitotta a csomagtartót és észrevette, hogy abból hiányzik a táskája, és különböző elektronikai eszközei.

A nyomozók a kamerafelvételek elemzésekor felfigyeltek egy férfira, aki az üzletközpontban követte az autó tulajdonosát és figyelte annak mozgását, ezért feltételezhető, hogy az elkövető társa.

A sértettet követő férfiról felvétel készült.

"

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A cél a szabályok betartatása

Csongrád megyében az elmúlt egy hétben húsz alkalommal intézkedtek a rendőrök szabálytalanul előző, nehéz tehergépkocsi vezetőkkel szemben. A cél a szabálytalankodók kiszűrése, a járművezetők széles körű tájékoztatása, ezáltal a balesetveszélyes szituációk megelőzése.