Áruházból loptak – a nyomozók keresik őket

2020. 09. 29., k - 07:36
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3342/2020. bűnügyi számon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható férfi és nő megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2020. augusztus 24-én 16 óra 50 perc körül egy győri műszaki áruházból elloptak egy hordozható számítógépet, oly módon, hogy a gép vezetékeit a kiállító asztalból kitépték.  

.

A feltételezett elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit, illetve nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A felvételen látható férfi betörte egy debreceni kirakat üvegét. A rendőrök kérik, hogy aki felismeri jelentkezzen.

 

Lezárt ügyek: Bódultan vezette ismerőse kocsiját

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a büntetőeljárást egy olyan sofőrrel szemben, aki bódultan vezette ismerőse autóját. A kocsi tulajdonosával szemben szintén rendőrségi eljárás indult.