Autókat és egy üvegfalat is megrongált

2019. 12. 09., h - 18:56
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A békásmegyeri rendőrök keresik az ismeretlen férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/798/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat rongálás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. április 5-én éjfél és hajnali három óra között összesen 12 autót és egy üvegtéglából készült falat rongált meg úgy, hogy azokra építési törmelékeket dobott Budapest III. kerületben.

A férfiről felvételek készültek.

" "

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.