Baleset szemtanúit keresik

2017. 11. 20., h - 10:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A keszthelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20040/1444/2017. bűnügyi számon indított nyomozást közúti cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. november 16-án 16 óra 50 perckor, a 7327-es számú mellékúton közlekedett Hévíz irányából Karmacs felé egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú - feltehetőleg Opel Astra J típusú, fehér színű - személygépkocsival, amikor áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba és a visszapillantó tükrével nekiütközött a vele szemben közlekedő Ford Focus típusú személygépkocsi által vontatott Nissan Micra típusú személygépkocsi visszapillantó tükrének. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az ütközés után az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.  

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-83-312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.