Baleset szemtanúit keresik

2018. 07. 11., sze - 09:59
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20010/4975/2018. általános számon indított eljárást egy közúti közlekedési baleset miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 2-án 16 óra 40 perc körül egy ismeretlen nő, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, piros színű Suzuki Swift típusú személyautóval közlekedett Zalaegerszegen, a Dózsa György utcában a Rákóczi út felé. A kereszteződéshez érve nekiütközött egy balra kanyarodó, szintén Suzuki típusú személyautónak és a hozzákapcsolt utánfutónak. Az ütközést követően mindkét sofőr elhagyta a helyszínt.

1

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy a piros Suzuki vezetője, illetve aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton rabolt

Az abonyi rendőrök egy órán belül elfogták azt a szolnoki férfit, aki megfenyegetett, majd kirabolt egy lányt.

 

Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

 

Csalás miatt keressük

A törökszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a férfi azonosításához.