Baleset szemtanúit keresik

2018. 07. 11., sze - 09:59
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20010/4975/2018. általános számon indított eljárást egy közúti közlekedési baleset miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 2-án 16 óra 40 perc körül egy ismeretlen nő, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, piros színű Suzuki Swift típusú személyautóval közlekedett Zalaegerszegen, a Dózsa György utcában a Rákóczi út felé. A kereszteződéshez érve nekiütközött egy balra kanyarodó, szintén Suzuki típusú személyautónak és a hozzákapcsolt utánfutónak. Az ütközést követően mindkét sofőr elhagyta a helyszínt.

1

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy a piros Suzuki vezetője, illetve aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szállodai „mestertolvaj”

A újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy férfi több európai ország hoteljeiből lopott.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.