Baleset szemtanúit keresik

2018. 07. 11., sze - 09:59
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20010/4975/2018. általános számon indított eljárást egy közúti közlekedési baleset miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 2-án 16 óra 40 perc körül egy ismeretlen nő, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, piros színű Suzuki Swift típusú személyautóval közlekedett Zalaegerszegen, a Dózsa György utcában a Rákóczi út felé. A kereszteződéshez érve nekiütközött egy balra kanyarodó, szintén Suzuki típusú személyautónak és a hozzákapcsolt utánfutónak. Az ütközést követően mindkét sofőr elhagyta a helyszínt.

1

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy a piros Suzuki vezetője, illetve aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.