Baleset szemtanúit keressük

2020. 10. 01., cs - 07:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy Devecser határában történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

Az Ajkai Rendőrkapitányság a 19060/511/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú autóval közlekedett 2020. szeptember 26-án 8 óra 20 perc körül a 8-as számú főút 93-94. kilométerszelvényében, Devecser és Borszörcsök között.

Haladása során az előtte, vele azonos irányban közlekedő és forgalmi okból lassító járművek mögül kivágva, a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba áttért, majd megelőzte azokat, és a vele szemben szabályosan közlekedő Renault típusú személygépkocsi vezetőjét arra kényszerítette, hogy az ütközés elkerülése érdekében letérjen az útpadkára. A Renault sofőrje az ütközést sikeresen elhárította, azonban a manőver során elvesztette uralmát a járműve felett, és az árokba csapódott. A közlekedési balesetben az autó vezetője és utasa megsérült.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanú jelentkezhet az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen (8400 Ajka, Rákóczi Ferenc utca 1.) vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

baleset helyszíne

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Figyeljünk egymásra!

A debreceni körzeti megbízott gondoskodott az 59 éves lakcím nélküli férfiról, a mentő kiérkezéséig meleg teát adott neki.