Balesetet okozott, majd cserbenhagyta autóstársát – szemtanúk jelentkezését várjuk!

2020. 06. 03., sze - 08:59
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20010-752/2020. bűnügyi számon indított eljárást cserbenhagyás vétsége miatt egy közlekedési baleset ügyében.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. május 29-én 5 óra 30 perckor a 7328-as számú úton közlekedett egy ismeretlen személy, kék színű, Renault Thalia típusú személyautóval Zalaszentiván irányából Zalaegerszeg felé. Haladása során az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, de nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését a mögötte, ugyanabba az irányba haladó, szintén Renault gépkocsi már megkezdte. A hátul haladó jármű vezetője az ütközés elkerülése végett balra kormányozott, majd az útpadkán lévő jelzőtáblának ütközött. 

A balesetet okozó jármű vezetője megállás, és adatainak hátrahagyása nélkül továbbhaladt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.