Balesetet okozott Szegeden, keressük

2019. 06. 25., k - 14:08
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki balesetet okozott Szegeden.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1511/2019. bűnügyi számon, közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A baleset feltételezett okozója egy királykék színű gépkocsival közlekedett 2019. május 6-án 9 óra 30 perc körül Szegeden, a Czibula Antal utcában a Szabadkai út irányába. A két utca kereszteződéshez érve, nem adott elsőbbséget - a neki jobb oldalról - a kijelölt kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklisnek és összeütköztek. Az ismeretlen gépjárművezető a járművéből kiszállt, majd felajánlotta segítségét a sérült nőnek, aki ezt visszautasította. Ezt követően mindketten elhagyták a helyszínt anélkül, hogy adataikat egymásnak megadták volna, vagy a rendőrséget értesítették volna. A későbbi orvosi vizsgálaton azonban kiderült, hogy a sértett súlyos sérülést szenvedett.
A királykék személyautót egy 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, rövid szőkés barna hajú, kék szemű, ápolt külsejű férfi vezette.
A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon, a 06-62-562-400-as hívószámon, a 14-25-ös, a 10-85-ös, illetve a 15-60-as melléken, a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.