Befeszítette az ajtót, keressük

2019. 02. 15., p - 10:04
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az óbudai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/341/2019. bűnügyi számon lopás bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. február 8-án 18 óra körül Csillaghegyen egy ingatlan teraszajtaját befeszítve bement a lakásba, majd amikor észrevette a kamerát, távozott onnan.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

 

Ismerősét akarta kirabolni

Bántalmazta a sértettet és a pénzét is el akarta venni az a tatabányai férfi, aki ellen befejezték a vizsgálatot.

 

Illegális migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.