Busz ajtaját rongálta meg

2019. 06. 19., sze - 16:36
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1272/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. június 5-én 1 óra 26 perckor Budapest VI. kerületében, a Váci úton egy buszmegállóban lévő autóbusz középső ajtaját megrongálta - beütötte -, melynek következtében az üveg betört.   

A feltételezett elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A férfi körülbelül 25-30 éves, 175 centiméter magas, rövid, világosbarna hajú, aki sötét edzőcipőt, világosszürke melegítőnadrágot és sötét kapucnis felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Afgán határsértők két szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.