Buszt kényszerített fékezésre, majd továbbhajtott a helyszínről – a szombathelyi rendőrök keresik az elkövetőt

2020. 07. 18., szo - 08:25
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat egy, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. július 16-án, 17 óra 35 perc körüli időben, Szombathelyen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy, eddig ismeretlen személy, egy Volkswagen Passat típusú, ismeretlen forgalmi rendszámú járművel a Jókai Mór utca 14. szám előtti autóbuszöbölből úgy hajtott végre megfordulási manővert, hogy a Kálvária utca felől a Gagarin utca irányába közlekedő autóbuszt hirtelen fékezésre kényszerítette. A fékezés miatt a buszon több utas is megsérült. A balesetet okozó járművezető adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.