Dohányboltot akart kirabolni

2018. 05. 16., sze - 14:51
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök az ismeretlen férfi azonosításához a lakosság segítségét kérik.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság 12010/526/2018.bűnügyi számon rablás bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok alapján az eddig ismeretlen férfi 2018. május 16-án 5 óra 50 perc körül Salgótarjánban, az Ötvözetgyár úton lévő nemzeti dohányboltba az arcát eltakarva bement, majd egy szúró eszközzel megfenyegette az alkalmazottat és a készpénz átadására szólította fel. A férfi cselekményét követően elmenekült a helyszínről.

A 30-40 év közötti, 180 cm magas, vékony testalkatú férfi az elkövetéskor sötétkék színű cipzáros, kapucnis felsőt és sötét nadrágot és fekete színű cipőt viselt. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

.

A bűncselekmény elkövetéséről, vagy annak részleteiről az alábbi képen látható, baseball sapkát viselő férfi is információval rendelkezhet.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.