Egy boltban bántalmazott

2018. 12. 17., h - 06:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3813/2018. bűnügyi számon, súlyos testi sértés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. október 21-én 15 óra 30 perckor Győrben, egy Szigethy Attila úti élelmiszerüzletben két vásárló összeszólalkozott. A vita során egyikük fellökte vitapartnerét majd fejbe rúgta, melynek következtében a sértett megsérült.

A bántalmazó 40-50 év közötti, zömök testalkatú, kerek arcú, magas homlokú férfi. Haja vélhetően őszes, hátul rövid copfba kötve. Az elkövetéskor viselt ruházata fehér cipő, koptatott farmernadrág, fekete bőr jellegű motoros dzseki.

A férfiről a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.