Egy óbudai áruházból loptak el egy táskát

2020. 06. 29., h - 07:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A III. kerületi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/2711/2019. bűnügyi számon információs rendszer felhas​ználásával elkövetett csalás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő 2019. október 25-én 11 óra 45 perc és 12 óra 15 perc között egy III. kerületi áruházban egy bevásárlókocsiból ellopott egy táskát a benne lévő pénztárcával, mobiltelefonnal, valamint bankkártyával. A feltételezett elkövetők az ellopott pénztárcában lévő bankkártyával aznap  300 ezer forintot vettek fel.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

11

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi és nő tartózkodási helyével, személyazonosságával kapcsolatban információval rendelkeznek hívja a 06-1/430-4700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80-595-111 Telefontanú zöld számán (h-cs:8-16, p:8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.