Ellopták a táskát az autóból, keressük őket

2019. 02. 16., szo - 14:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/261/2019. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2019. február 1-jén 15 óra 20 perc körül egy kőbányai autómosóban álló nyitott autóból ellopott egy táskát.

Az egyik feltételezett elkövető körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor baseballsapkát, sötétkék kabátot, szürke nadrágot és fekete cipőt viselt. Társa körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötét ruházatot viselt.

2

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.