Ellopták a táskát, keressük őket

2019. 03. 26., k - 20:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő és a férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/665/2019. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő és a férfi 2019. március 19-én 20 óra 30 perc körül egy kőbányai hotel aulájából ellopott egy táskát, a benne lévő személyi okmányokkal, bankkártyákkal, laptoppal és pénzzel együtt.

A nő 30 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, barna sálat, világoskék nadrágot és rózsaszín cipőt viselt.

A férfi 30-35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, szürke nadrágot és sötét cipőt viselt.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

0

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

 

Hívatlan vendég

A nagykőrösi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves helyi nőt.