Eltűnés miatt keresi a rendőrség Halász Jánost

2019. 12. 08., v - 22:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 40 éves tatabányai férfi egy budapesti kórházból ment el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság 01070-157/199/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 40 éves Halász János eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves férfi 2019. december 8-án 17 óra körül egy erzsébetvárosi kórházból távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Halász János körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú. Eltűnésekor fekete kabátot viselt.

" "

​A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Halász Jánost felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.