Eltűnés miatt keresi a rendőrség Ribná Barbarát

2020. 10. 27., k - 00:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi rendőrök jelenleg is keresik a 20 éves nőt, aki fővárosi albérletéből tűnt el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság 01090-157/760/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 20 éves Ribná Barbara eltűnése ügyében.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves nő 2020. október 24-én pontosan meg nem határozható időben IX. kerületi albérletéből ismeretlen helyre távozott, majd 2020. október 25-én telefonon keresztül beszélt édesanyjával. A szlovák egyetemista lány azóta telefonon nem elérhető, életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

 

Ribná Barbara körülbelül 165 centiméter magas, a haja hosszú, barna, szeme szintén barna. Eltűnésekor fekete keretes szemüveget, fekete kapucnis pulóvert és fekete nadrágot viselt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Kamionban bújtak meg

Tompán három illegális migráns került elő egy tehergépjármű rakteréből.

 

Gyöngyösön rongált

A nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.