Eltűnés miatt keressük Bundics Simont

2018. 12. 16., v - 03:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/157/565/2018. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 48 éves Bundics Simon eltűnése ügyében.

A férfi 2018. december 15-én egy VIII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Bundics Simon körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fehér alapon kék csíkos pizsama felsőt, farmernadrágot és papucsot viselt.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Bundics Simont felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.