Eltűnés miatt keressük Farkas Ferencnét

2019. 02. 15., p - 17:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200-157/59/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 61 éves Farkas Ferencné eltűnése ügyében.

Farkas Ferencné 2019. február 4-én belvárosi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Ferencnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.