Eltűnés miatt keressük Gyantárné Szegedi Tímea Erzsébetet

2019. 06. 20., cs - 00:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a 45 éves nő megtalálásához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság 01180-157/216/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 45 éves Gyantárné Szegedi Tímea Erzsébet eltűnése ügyében.

A nő 2019. június 15-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Gyantárné Szegedi Tímea Erzsébet körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid vörösesbarna hajú, kék szemű és szemüveges. Eltűnésekor fekete, mintás, ujjatlan felsőt, kék farmernadrágot és rózsaszín cipőt viselt.

0

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gyantárné Szegedi Tímea Erzsébetet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Afgán határsértők két szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.