Eltűnés miatt keressük Gyurics Károly Ottót

2019. 10. 18., p - 13:06
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság 08040-157/134/2019. általános számon körözési eljárást folytat Gyurics Károly Ottó eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. október 11-én 18 óra körül távozhatott otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Az eltűnt férfi lakásáról az RCA-971 forgalmi rendszámú, Lada Niva típusú személygépkocsival távozott, ezért mielőbbi megtalálása érdekében a rendőrkapitányság elrendelte a fenti gépjármű körözését is.

Gyurics Károly Ottó

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gyurics Károly Ottó tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

A tetőn keresztül jutott be

A kisbéri nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint egy helyi sörözőből szeszes italokat lopott.