Eltűnés miatt keressük Horváth Emília Klárát

2018. 06. 14., cs - 11:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rákosmentei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01170/2968/2018. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Horváth Emília Klára eltűnése ügyében.

A lány 2018. május 18-án 19 óra 45 perckor rákosmentei tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Horváth Emília Klára körülbelül 165 centiméter magas. A lány az eltűnésekor szürke pulóvert, fekete pólót, farmernadrágot és szandált viselt.

 

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Horváth Emília Klárát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.