Eltűnés miatt keressük Kalászdi Krisztinát

2017. 12. 31., v - 17:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/14062/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 41 éves Kalászdi Krisztina eltűnése ügyében.

A nő 2017. december 30-án lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kalászdi Krisztina 140-145 centiméter magas, molett testalkatú, fekete enyhén hullámos hajú.
Eltűnésekor fekete kabátot, fekete-fehér sálat, kék farmernadrágot, szürke vagy fehér cipőt viselt, valamint egy barna hátizsák is volt nála.

kép

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.