Eltűnés miatt keressük Kalászdi Krisztinát

2017. 12. 31., v - 17:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/14062/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 41 éves Kalászdi Krisztina eltűnése ügyében.

A nő 2017. december 30-án lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kalászdi Krisztina 140-145 centiméter magas, molett testalkatú, fekete enyhén hullámos hajú.
Eltűnésekor fekete kabátot, fekete-fehér sálat, kék farmernadrágot, szürke vagy fehér cipőt viselt, valamint egy barna hátizsák is volt nála.

kép

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.