Eltűnés miatt keressük Kalászdi Krisztinát

2017. 12. 31., v - 17:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/14062/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 41 éves Kalászdi Krisztina eltűnése ügyében.

A nő 2017. december 30-án lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kalászdi Krisztina 140-145 centiméter magas, molett testalkatú, fekete enyhén hullámos hajú.
Eltűnésekor fekete kabátot, fekete-fehér sálat, kék farmernadrágot, szürke vagy fehér cipőt viselt, valamint egy barna hátizsák is volt nála.

kép

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.