Eltűnés miatt keressük Kovács Angélát

2017. 11. 10., p - 13:32
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/14692/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 33 éves Kovács Angéla eltűnése ügyében.

A nő 2017. november 1-én X. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kovács Angéla körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, farmernadrágot viselt.

1,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kovács Angélát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben az erőszakos páros

Kiraboltak egy 88 éves asszonyt a Békés megyei Körösladányban. A rendőrök egy nap alatt elfogták a támadóit.

 

Szomszédos megyék együttműködése

A Bajai Rendőrkapitányság illetékességi területén folytatódott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös ellenőrzése.