Eltűnés miatt keressük Kovács Angélát

2017. 11. 10., p - 13:32
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/14692/2017. általános számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 33 éves Kovács Angéla eltűnése ügyében.

A nő 2017. november 1-én X. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kovács Angéla körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, farmernadrágot viselt.

1,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kovács Angélát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt keressük

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.