Eltűnés miatt keressük Lakatos Viktóriát

2019. 04. 24., sze - 08:18
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Záhonyi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Záhonyi Rendőrkapitányság 15080-157/6/2019. számon körözési eljárást folytat Lakatos Viktória 25 éves tuzséri lakos eltűnése ügyében. A nő 2019. január 25-én otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A nő 155 cm magas, teltkarcsú, fekete hajú, barna szemű. Különleges ismertetőjele, hogy az egyik vállán SZK és A betű, valamint alkarjának belső oldalán PISTI feliratú tetoválás olvasható. Eltűnésekor fekete szövetkabátot, fekete nadrágot és szürke csizmát viselt.

 

**

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Záhonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

20 illegális migráns

Afgán férfiakból álló csoportot tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Illegális migráns Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

 

Afgán illegális migránsok Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.