Eltűnés miatt keressük Nikolics Vanessza Ágnest

2021. 02. 23., k - 08:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-157/55/2021. körözési számon eljárást folytat Nikolics Vanessza Ágnes 16 éves székesfehérvári lakos eltűnése ügyben.

 

A fiatal a jelenlegi adatok alapján 2021. január 25-én engedély nélkül, ismeretlen helyre távozott székesfehérvári otthonából és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

 

A lány körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, hosszú hajú, barna szemű.

Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

1

 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Nikolics Vanessza Ágnest felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon!

 

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.