Eltűnés miatt keressük Oláh Enikőt

2019. 10. 15., k - 14:14
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/460/2019. körözési számon folytat eljárást Oláh Enikő eltűnése ügyében.

A 16 éves fiatal 2019. szeptember 10-én székesfehérvári gondozási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

 

Oláh Enikő 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, vörös hosszú hajú, barna szemű.

1

 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Oláh Enikőt felismeri és tartózkodási  helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Könyvtárból loptak

A rendőrök rövid időn belül elfogták a laptopot eltulajdonító két fiatalkorút Szolnokon.

 

Három autó – három tolvaj

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.

 

Elfogás és átadás

Három határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében, Kaszaper külterületén. Eközben átadták a román hatóságnak azt a magát palesztin állampolgárnak valló férfit, akit hajnalban tartóztattak fel Lőkösháza külterületén.