Eltűnés miatt keressük Rudniczai Ildikót

2019. 08. 23., p - 19:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök keresik a 48 éves nőt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/157/408/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 48 éves Rudniczai Ildikó eltűnése ügyében.

A hölgy 2019. augusztus 3-án székesfehérvári lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról és a rendőri intézkedések eredményre nem vezettek. Felkutatása jelenleg is folyamatban van.

1

Rudniczai Ildikó 165 centiméter magas, vékony testalkatú, vállig érő festett szőke hajú. Eltűnésekor pántos, fekete alapú cifra mintás nyári ruhát, papucsot viselt.

​A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rudniczai Ildikót felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.