Eltűnés miatt keressük Sárközi Izabellát

2021. 10. 16., szo - 05:49
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Soproni Rendőrkapitányság a 08050-157/196/2021. általános számon körözési eljárást folytat, az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Sárközi Izabella eltűnése ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2021. október 1-én egy Ausztriában lévő kollégiumból eltávozott, majd az információk szerint Magyarországra utazott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

.

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Sárközi Izabellát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az utasok biztonságáért

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal az 1-es villamosvonalat ellenőrizték.

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.