Eltűnés miatt keressük Talpai Istvánt

2018. 12. 28., p - 00:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság 01110-157/262/2018. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 37 éves Talpai István eltűnése ügyében.

A férfi 2018. december 27-én XI. kerületi munkahelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Talpai István 170 centiméter magas, rövid, barna hajú, barna szemű férfi, aki az eltűnésekor barna bőrkabátot, kék farmernadrágot és szürke téli sapkát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Talpai Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményeiről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.