Eltűnés miatt keressük Varga Istvánnét

2019. 02. 19., k - 12:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110-157/67/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 66 éves budapesti Varga Istvánné eltűnése ügyében, aki 2019. február 12-én 5 órakor újbudai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Varga Istvánné körülbelül 150 centiméter magas, vállig érő barna hajú. Eltűnésekor sötétkék pulóvert és farmernadrágot viselt.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Varga Istvánnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.