Eltűnés miatt keressük Varga Nikoletta Vanesszát

2021. 09. 20., h - 15:11
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-157/396/2021. körözési számon folytat eljárást Varga Nikoletta Vanessza 17 éves dégi lakos eltűnése ügyében.

A fiatal a jelenlegi adatok alapján 2021. augusztus 18-án dégi gondozási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta oda nem tért vissza, életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiatal hozzávetőleg 180 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete trikót, farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Varga Nikoletta Vanesszát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.