Eltűnés miatt keressük Verécze Barbarát

2019. 11. 19., k - 13:25
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi rendőrök keresik a 15 éves fiatalt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/157/359/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Verécze Barbara eltűnése ügyében.

A fiatal lány 2019. november 16-án adonyi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

1

Verécze Barbara 168 centiméter magas, vékony testalkatú, szemüveget visel. Jelenleg feketére festett, vállig éri hajat visel, a fényképtől eltérően. Eltűnésekor zöld szőrmés téli kabátot, zöld felsőt és kék farmert viselt, piros női kézitáskát hord.

​A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Verécze Barbarát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.