Eltűnt Balogh Angelina Patrícia

2020. 09. 30., sze - 18:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A VIII. kerületi rendőrök keresik az eltűnt 16 éves lányt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080-157/1125/2020. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Balogh Angelina Patrícia eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint Balogh Angelina Patrícia egy VIII. kerületi gyermekotthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Az eltűnt lány 165 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor farmernadrágot és fekete kardigánt viselt.

.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Balogh Angelina Patríciát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A felvételen látható férfi betörte egy debreceni kirakat üvegét. A rendőrök kérik, hogy aki felismeri jelentkezzen.

 

Lezárt ügyek: Bódultan vezette ismerőse kocsiját

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a büntetőeljárást egy olyan sofőrrel szemben, aki bódultan vezette ismerőse autóját. A kocsi tulajdonosával szemben szintén rendőrségi eljárás indult.

 

Három határsértő egy moldáv kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.