Eltűnt egy 15 éves lány a VIII. kerületben

2020. 06. 29., h - 18:03
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök keresik Horváth Teklát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/157/972/2020. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Horváth Tekla eltűnése ügyében.

A lány 2020. június 26-án 18 óra körül VIII. kerületi otthonából a IX. kerületbe indult nővéréhez, de oda nem érkezett meg, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. június 28-án éjjel Siófokon látták utoljára.

Horváth Tekla 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, hosszú. Eltűnésekor narancssárga ujjatlan felsőt, térdig érő farmer szoknyát, és fekete cipőt viselt.

,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Horváth Teklát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.