Eltűnt Kovács Fruzsina Amanda

2021. 10. 28., cs - 09:25
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakosság segítségét kérik a tamási rendőrök.

A Tamási Rendőrkapitányság a 17050-157/309/2021. számon körözési eljárást folytat Kovács Fruzsina Amanda eltűnése kapcsán.

A 15 éves lány 2021. szeptember 27-én a hőgyészi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

Kovács Fruzsina Amanda körülbelül 163 centiméter magas, barna szemű, haja hosszú, vörösre festett. Eltűnésekor fekete pólót, fekete nadrágot, fekete-fehér sportcipőt viselt.

A tamási rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 0680555111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Óvatlan pillanat

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

 

Az utas átvette az irányítást a jármű felett, balesetet okozott

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésével gyanúsít a Dunaújváros Rendőrkapitányság egy férfit, aki főúton közlekedő személygépjármű utasaként a kézifékkart berántotta, melynek következtében a kerekek blokkolódtak, és az autó az árokba sodródott.

 

1+2

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 43 éves tunéziai sofőr ellen, aki két embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.