Eltűnt Szabó István

2021. 08. 17., k - 08:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök keresik a 48 éves férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080-157/852/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 48 éves Szabó István eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 16-án az esti órákban a 48 éves férfi egy VIII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

Szabó István eltűnésekor fehér pólót és farmer rövidnadrágot viselt.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Szabó Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.