Elvitték a telefont, keressük őket

2018. 12. 06., cs - 14:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi és nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2493/2018. bűnügyi számon jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. november 25-én 0 óra 15 perc körül egy terézvárosi üzletben megtalálta a sértett zsebéből kiesett telefonját, átadta a társának, majd távoztak az üzletből.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor szürke színű fekete-fehér mintás kabátot, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A nő 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

Az ismeretlen elkövetőkről felvétel készült.

""

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kamion, nyolc határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.