Fellökte a gyalogost

2019. 10. 05., szo - 08:41
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök a lakosság segítségét kérik.  

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10010/1798/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. szeptember 28-án 18 óra körül egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, sötét színű személyautójával Felsőtárkány, Fő út 176. szám előtti parkolóban figyelmetlenül indult hátrafelé és fellökte a jármű mögött áthaladó gyalogos férfit. Ezt követően a jármű vezetője és utasa kiszálltak a kocsiból és beszéltek a gyalogossal, majd tovább közlekedtek. A későbbi orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a gyalogosnak nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülése keletkezett.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, illetve a keresett személyről vagy járműről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.