Feltűnő ruhadarabot választott a lopáshoz

2020. 11. 10., k - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság 01100/2517/2020. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az egyelőre ismeretlen férfi 2020. október 24-én 19 óra 30 perc körül egy X. kerületi bevásárlóközpont üzletéből ellopott egy telefont. 

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A felvétel alapján az ősz hajú, szemüveges férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét színű kockás kabátot, fekete alapon fehér-narancssárga STIHL Timbersports feliratú sálat, fekete nadrágot és világosbarna bakancsot viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.