Fogolyszökés miatt keressük Jákli Pétert

2018. 03. 26., h - 20:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Engedély nélkül távozott házi őrizetéből a 45 éves budapesti férfi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság 01030/735/2018. bűnügyi számon folytat eljárást fogolyszökés miatt Jákli Péter ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 45 éves Jákli Péter 2018. március 26-án a házi őrizet helyéül kijelölt III. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott.

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

1.

 

A Budapesti Rendőrfőkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Jákli Pétert felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.