Fülön csípte a szatyrot

2021. 08. 15., v - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a tolvaj azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 01060/1085/2021. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint a férfi 2021. augusztus 2-án egy terézvárosi élelmiszerboltban vásárló figyelmetlenségét kihasználva megfogta annak szatyrát és kisétált vele az üzletből. A szatyorban élelmiszer, okmányok és pénz volt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!