Garázdaság miatt keressük őket

2019. 03. 25., h - 15:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az angyalföldi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/869/2019. bűnügyi számon garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. február 24-én 19 óra 30 perc körül a Margitszigeten egy 6-8 fős társaság belekötött két férfiba, majd ezt követően egyiküket a földre lökték és három férfi többször megrúgta a földön fekvő sértettet.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

" "

Az egyik férfi 20 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor piros pulóvert, szürke pólót, kék térdnadrágot és fehér cipőt viselt.

A másik férfi 20 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor fekete pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Harmadik társuk 25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, melegítőnadrágot és szürke sportcipőt viselt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vaddisznót lopott

Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi.

 

Halálos balesetet okozott

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a gépkocsivezetőnek az ügyében, aki egy építés alatt álló autópálya-szakaszra hajtott fel gépkocsijával Csehországban, majd balesetet okozott, és ennek következtében a mellette utazó férfi életét vesztette.

 

Lopás miatt keressük

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének azonosításához.