Halálos közlekedési baleset szemtanúit keressük

2019. 02. 16., szo - 07:40
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök várják azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a Debrecen, Sámsoni úton történt halálos kimenetelű közlekedési balesettel kapcsolatban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09000/25/2019. bűnügyi számon eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 10-én 15 óra körül egy férfi az általa vezetett tehergépkocsival  Debrecenben, a Sámsoni úton lévő autóbusz-fordulóból jobbra kanyarodott a 471-es számú főútra, Hajdúsámson irányába. A sofőr a rendelkezésre álló adatok szerint járművével elsodorta az úttest szélén álló gyalogost, aki az ütközés következtében a kamion oldalára felakadt, majd néhány száz méterrel később leesett. 

A 84 éves nő a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Kossuth utca 20. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.