Irattárcát lopott, keressük

2018. 09. 14., p - 17:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A hegyvidéki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/767/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2018. július 14-én 13 óra 30 perc körül egy Budapest XII. kerületi élelmiszerüzletből ellopott egy kasszánál felejtett irattárcát.

A feltételezett elkövető körülbelül 170 centiméter magas, rövid, szőke hajú nő, aki az elkövetéskor szürke mintás pólót, szürke hosszúnadrágot és fehér cipőt viselt.

A nőről felvétel készült.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.