Irattárcát lopott, keressük

2018. 09. 14., p - 17:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A hegyvidéki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága 01120/767/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2018. július 14-én 13 óra 30 perc körül egy Budapest XII. kerületi élelmiszerüzletből ellopott egy kasszánál felejtett irattárcát.

A feltételezett elkövető körülbelül 170 centiméter magas, rövid, szőke hajú nő, aki az elkövetéskor szürke mintás pólót, szürke hosszúnadrágot és fehér cipőt viselt.

A nőről felvétel készült.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.

 

Átverte a becsületes megtalálót

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet ismeretlen tettes ellen indítottak lopás vétség elkövetése miatt.

 

Két határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.