Jelentkezzen, aki látta a balesetet

2019. 10. 22., k - 09:11
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A berettyóújfalui rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 09020/716/2019. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. október 18-án 7 óra 30 perc körül történt a 4808-as számú úton.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett Daewoo Lacetti típusú személygépkocsival közlekedett a 4808-as számú úton, Hosszúpályi felől Debrecen irányába. Haladása során az út 9. kilométerszelvényében járművével eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az útpadkára, majd visszasodródott az úttestre, ahol áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy ott közlekedő Opel Astra típusú személygépkocsival.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérik a rendőrök, hogy jelentkezzen annak a fehér személygépkocsinak a vezetője, aki a balesetben részes, Daewoo gépkocsi előtt haladt, és a baleset után megállt segítséget nyújtani, illetve várják annak a piros személyautót vezető személynek is a jelentkezését, aki Debrecen felől Hosszúpályi irányába haladt, és a baleset után szintén megállt, azonban a rendőrök kiérkezése előtt a másik gépkocsi sofőrjével együtt elhagyta a helyszínt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon (Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19 szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-54/402-024-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.