Kabátot lopott, keressük

2019. 03. 13., sze - 08:34
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság 20030/111/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2019. január 7-én 14 óra 30 perc körül Nagykanizsán, a Dózsa György utcában lévő egyik áruházból ellopott egy kabátot.

A biztonsági kamera felvételt készített a lehetséges elkövetőről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.